Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Online munkáról.

2020.07.09

Üdvözöllek, Pisti vagyok, és a Betterware-nek dolgozom hirdetéssel és online értékesítéssel foglalkozom. A Betterware egy Lengyel cég, amely minőségi termékeivel számtalan vásárlói igényt elégítettek már ki, hazánkban, pár éve ismert, mivel nemrég kezdett el terjeszkedni a Magyar piacra, ahol a magas fokú megelégedettségi szint jelzi, hogy megállja a helyét hazánkban is.

Biztos benned is felmerültek a következő kérdések, válaszolnék is rá:

-Mennyit kell befektetni? Nem kell befektetni, mert akkor fizetsz, hogyha vásárolnak tőled, és azt az átadáskor rögtön vissza is kapod a nyereségeddel együtt!

-Mennyi időt vesz igénybe nap mint nap?  Nem minden nap muszáj aktívnak lenned, de érdemes, mert magadnak keresed a pénzt, hogy mennyit... te döntesz.

-Mennyit lehet vele keresni? Ez egy jutalékrendszeren alapuló munka, amely során minden eladott terméked után 23%-ot kapsz, illetve a regisztráció után már annyival kevesebbért vásárolsz. Továbbá ha csapatot építesz, akkor a szintedtől függően részesedsz a szponzorált munkatársaid eladott profitjából is. 

És mit kell tennem? Első sorban, regisztrálj, legyél kitartó, beveszlek pár csoportba, és segítünk mindenbe. smiley Idővel rá fogsz jönni, hogy milyen egyszerű erőfeszítések nélkül pénzt keresni. 

Ha felkeltettem az érdeklődésed, és kipróbálnád magad az Online munkában, hogy Elérd a pénzügyi függetlenséged, Regisztrálj az alábbi linken.:

http://sp.betterware.hu/sp/registration/sponsorno/HU-85775

És ha sikerült regisztrálnod, keress meg facebook-on, és segítek a további lépésekben:

https://www.facebook.com/istvan.szabo.98229